AVIS LEGAL - Jardineria Damac
16681
page-template-default,page,page-id-16681,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

AVIS LEGAL

RAÓ SOCIAL DE L’EMPRESA compleix amb els requisits establerts en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i amb aquesta finalitat ha creat el següent Avís Legal:

Informació

 JARDINERIA DAMAC S.L  té el domicili a Av. Pirineus, 77 Nau, 14  17520 Puigcerdà

JATDINERIA DAMAC S.L  J17749532  està inscrit al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 3089, Full Gi-6038, Foli  143 .  Registtre Mercantil de Girona.

Dades de contacte

JARDINERIA DAMAC S.L
Av. Pirineus, 77 Nau, 14  17520 Puigcerdà (Girona)
Tel . 687580871
E-mail: jardineriadamac@gmail.com

Condicions generals d’ús

L’usuari de la pàgina web accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per JARDINERIA DAMAC S.L, en el moment mateix en què l’usuari accedeixi a la pàgina web.

La pàgina web de JARDINERIA DAMAC S.L pot ser visitada lliurement i l’usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present Avís Legal. A aquest efecte, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar la pàgina web amb fins o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

JARDINERIA DAMAC S.L  no es responsabilitza dels errors o omissions, dels continguts del web o altres continguts, a els quals es pugui accedir a través de la mateixa, ni dels danys derivats de la utilització del web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

JARDINERIA DAMAC S.L ni garanteix l’absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari del web; ni respon dels danys i perjudicis, que aquests elements poguessin ocasionar a l’usuari o tercers.

La web té caràcter merament informatiu, pel que el seu contingut podrà ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment, sense previ avís.

JARDINERIA DAMAC S.L  es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar i impedir l’accés als mateixos, ja sigui temporal o definitiva, sense previ.

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web i dels seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, programari, codi font) pertanyen a RAÓ SOCIAL EMPRESA. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest web site estan protegits per llei i queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa de JARDINERIA DAMAC S.L.

php global $qode_options_proya; $page_id = qode_get_page_id(); ?>